Ne demek?

Wiki Article

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Bunun muhtevain de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı itici hamam yangın contası.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi yer simultane bapnın olası olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik karınin yeğleme edilir.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı çın rahatlıkla açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal Yangın Çıkış Kapısı öneme malik bir yapı elemanıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page